Jolene (2008) watch online
Sinners and Saints (2010) online
Into the Abyss (2011) online
April 2014
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Imatges

Accés

La fundació Glorr va demanar la nostra col·laboració amb una
campanya de donació de roba 
destinada als següents països: Colombia, Índia, Perú, Guatemala i Brasil.

Des del dilluns 24 de març fins al 3 d'abril es podia donar roba a la fundació.

Les bosses es van poder dipositar a l'entrada dels dos edificis de l'escola.

 

Maria Amposta i Alejandra Bernad 

 

L'alumnat de 1r cicle de l'escola va anar d'excursió el passat dimarts 8 d'abril al Parc de Trànsit Espíritu Santo de Gilet. 

Allí van fer diferents activitats relacionades amb l'educació vial, van jugar a diferents jocs amb els monitors i per acabar van pilotar karts pel circuit.  

El passat dia 2 d'abril, coincidint amb el Dia Internacional del Llibre Infanil i Juvenil, vam celebrar a l'escola un recital literari i una fireta d'intercanvi de llibres.

En el recital van participar totes les classes de primària, que van recitar poemes en valencià, castellà i anglés, els alumnes de llengua, cultura i civilització romanesa van recitar poesies en romanés, els xiquets i les xiquetes del cor, que van cantar dues cançons i uns membres de l'associació La Convivència, que van recitar poesies en àrab, romanés, castellà, francés i anglés

Tot seguit es va celebrar una fireta d'intercanvi de llibres entre l'alumnat de l'escola, on cada alumne que havia aportat llibres els podia intercanviar amb els dels seus companys. 

El passat dissabte 8 de març 6 alumnes de la nostra escola van participar en una activitat d'habilitats amb la bicicleta organitzada per l'esportista local Sebastián Mora.

L'activitat, que es va realitzar al pavelló poliesportiu Sebastián Mora. va comptar amb la participació d'alumnat de diferents escoles del poble.

Si us heu perdut el programa de Ràdio Activitat del dia 14 en el qual participem des de l'escola, us deixem l'enllaç per a què el pugueu escoltar.

El pròxim divendres 14 la nostra escola participarà en el programa Ràdio Activitat, que organitza la Regidoria de Normalització lingüística juntament amb Ràdio Vila-real.

L'emissió del programa serà el divendres 14 i el diumenge 16 a les 15'30 h. Podeu escolar-lo al 92.2 de la FM o bé en línia clicant la imatge .El passat dia 28 de febrer l'escola va celebrar la ja tradicional festa de carnaval.

En ella van participar alumnes, famílies, mestres i veïns que es van voler sumar a la festa. Vam poder veure maduixes, melons d'alger, taronges, carxofes, pinyes, senyals de trànsit, princeses, pirates, ninjes, presidiaris i un fum d'inimaginables disfresses.

A més els xiquets i les xiquetes de 6é van passejar al senyor Carnestoltes per tot el barri i el van acompanyar a ritme de samba.

Ací us deixem unes imatges de la festa: 

 

Page 1 of 3
Joomla Template - by Joomlage.com